+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in Religieuze Instellingen

Professioneel beeld en geluid in kerken en rouwcentra

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor kerken en rouwcentra veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u dus daadwerkelijk over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant altijd centraal in onze service.

We zien de vraag naar grootbeeldprojectie in kerkgebouwen toenemen, bijvoorbeeld voor de weergave van PowerPoint-presentaties of een documentaire over ontwikkelingswerk. Onze adviseurs brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden in uw gebouw. Daarnaast merken we dat er steeds meer behoefte ontstaat aan mobiele installaties op begraafplaatsen en aan apparatuur voor digitale uitzendingen van kerkdiensten. Uiteraard kunnen wij hier ook in voorzien.

Geluid

Een uitstekende communicatie tussen de spreker en het publiek is in een kerk van het allergrootste belang. Het gesproken woord is daar immers hét middel van overdracht. Een kwalitatief hoogstaande geluidsinstallatie zorgt voor een optimale verstaanbaarheid. Profiteer van de langjarige expertise van onze installateurs.

Ruimte-akoestiek

Geluid weerkaatst vaak in een kerk, vanwege de bouw en de omvang van de ruimte. Zonder concessies te doen aan het ‘kerkgevoel’ houden wij rekening met de ruimte-akoestiek bij het ontwerp en de implementatie van onze oplossingen. Voor een optimale geluidsbeleving van uw bezoekers.

Beeld

Displays zorgen voor meer aandacht en betrokkenheid van de toeschouwer. Displays zijn modern, sfeerverhogend en multifunctioneel. Zij bieden de mogelijkheid uw kerkdiensten met projecties te ondersteunen. Een passend visueel pakket kan de liturgie nog beter tot haar recht laten komen.

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor religieuze instellingen?