+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in de Overheid

Professioneel beeld en geluid in gemeenten

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor gemeenten veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u daarom over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant altijd centraal in onze service.

Of het nu gaat om de audiovisuele inrichting van een vergaderruimte, raadszaal of trouwzaal, van een crisis- of calamiteitencentrum of een bezoekersinformatiesysteem voor het stadskantoor, bij MVIE bent u aan het juiste adres.. We kunnen de ruimtes voorzien van beeld- en geluidsinstallaties en alle apparatuur integreren tot één systeem. Hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaarheid en een eenvoudige bediening zijn hierbij onze uitgangspunten. Ook bieden wij de laatste technologieën om bestuursvergaderingen online te kunnen volgen.

Discussiesystemen

Uw vergadering in goede banen dankzij de multifunctionele discussiesystemen van MVIE. We leveren zowel draadgebonden als draadloze discussiesystemen, met of zonder mogelijkheden voor voting. Een optimale verstaanbaarheid en groot bedieningsgemak staan hierbij uiteraard voorop.

 

Geluid

Geluid speelt een essentiële rol in de totale beleving van een ruimte of toepassing. Onze geluidssystemen zorgen voor een optimale verstaanbaarheid en een ultieme muziekbeleving. Goed gekozen geluid kan gedrag positief beïnvloeden en bijvoorbeeld de productiviteit van uw medewerkers en de onderlinge sfeer verhogen.

Draadloos presenteren

Leg in uw presentatie de focus op uw content, zonder u te laten hinderen door de techniek. Draadloos presenteren is modern, moeiteloos en efficiënt. Tover uw presentatie op uw beeldscherm met één click vanaf uw notebook, tablet of ander mobile device. Voor een optimale overdracht.

Meer weten over onze oplossingen voor de overheid?