+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in het Onderwijs

Professioneel beeld en geluid in scholen

MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor onderwijsinstellingen veel meer doet dan installeren alleen. Ook het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen zijn bij ons in uiterst deskundige handen.

Wij kunnen u over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant centraal in onze service.

MVIE biedt tal van audiovisuele oplossingen die niet meer weg te denken zijn uit de moderne onderwijsinstelling. Bijvoorbeeld omroep- en lestijdsignaleringssystemen met keuze uit verschillende geluidsignalen of gesproken boodschappen om begin- en eindtijden van lessen aan te geven. Om leerlingen, studenten en docenten optimaal te informeren over bijvoorbeeld roosterwijzigingen en lokaalbezetting levert MVIE moderne public display systemen. Deze kunt u met behulp van gebruiksvriendelijke software eenvoudig up-to-date houden.

Beeld

Beeld is van essentieel belang om de informatieoverdracht van uw presentatie goed te laten verlopen. Een balans tussen mondelinge uitwisseling van kennis en visuele ondersteuning zijn hierbij ideaal. Uw presentatie komt beter tot zijn recht als u gebruik maakt van een beeldscherm.

 

Geluid

Geluid speelt een grote rol bij de totale beleving van een ruimte of toepassing. Onze geluidssystemen zorgen voor een optimale verstaanbaarheid. Ook voor de ultieme muziekbeleving bent u bij ons aan het juiste adres. Het juiste geluidssysteem verandert gedrag, verhoogt de productiviteit en de onderlinge sfeer.

 

Draadloos presenteren

 

Leg de nadruk op uw content, zonder te worden gehinderd door technologie. Kies voor draadloos presenteren en laat de techniek voor u werken. Uw presentatie met één click vanaf uw notebook, tablet of ander mobile device op uw scherm.

 

 

Wilt u meer weten over audiovisuele oplossingen voor het onderwijs?