+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en geluid voor Horeca

Professioneel beeld en geluid in hotels en retaurants

Op zoek naar een geluidsinstallatie horeca? MVIE Audiovisuele Techniek is een vakbekwaam audiovisueel installatiebedrijf dat voor hotels en conferentiecentra veel meer doet dan installeren alleen. Ook tekenen wij voor het feitelijke ontwerpen en het nauwgezet onderhouden van professionele audiovisuele systemen.

Wij kunnen u dus daadwerkelijk over het gehele traject van dienst zijn, van ontwerp via advies en installatie tot en met onderhoud. Daarbij draait alles om maatwerk en staat u als klant altijd centraal in onze service.

Wij bieden audiovisuele oplossingen die niet meer zijn weg te denken uit moderne hotels en conferentiecentra. Voor een goede verstaanbaarheid ontwerpt, levert en installeert MVIE geluidssystemen voor horeca, presentatie-, conferentie- en vergaderdoeleinden. Perfect afgestemd op architectonische omstandigheden en individuele toepassingen. Betrouwbaarheid is daarbij uiteraard essentieel. Ook wat dat betreft kunt u altijd op de kennis en betrokkenheid van MVIE rekenen.

Narrowcasting

Via narrowcasting kunt u essentiële informatie op een toegankelijke manier delen met uw doelgroep. U kunt uw boodschap afstemmen op de waarden, voorkeuren of demografische kenmerken van het door u beoogde publiek. Narrowcasting is waardevol omdat u uw informatie zo gericht op de juiste tijd en plaats aan uw doelgroep presenteert.

> Narrowcasting

Geluid

Geluid is van groot belang bij de totale beleving van een ruimte of toepassing. Onze geluidssystemen zorgen voor een optimale verstaanbaarheid bij de toehoorders. En ook voor een plezierige muziekbeleving hebben wij de juiste apparatuur. Een aangenaam geluid kan gedrag veranderen en werknemers of klanten positief stimuleren in hun productiviteit. Een prettig geluid zorgt voor een prettige sfeer.

> Geluid

Beeld

Beeld is van essentieel belang om de informatieoverdracht van uw presentatie goed te laten verlopen. Een balans tussen mondelinge uitwisseling van kennis en visuele ondersteuning zijn hierbij ideaal. Uw presentatie komt beter tot zijn recht als u gebruik maakt van projectieschermen, videowalls of displays. Wij verzorgen oplossingen voor binnen en buiten.

> Beeld

Meer weten over onze oplossingen voor de horeca?