+31 (0) 88 5333 111 | Energieweg 13c Leerdam info@mvie.nl

Beeld en Geluid in de Gezondheidszorg

Professioneel beeld en geluid in zorginstellingen

MVIE biedt tal van audiovisuele oplossingen die vandaag de dag niet meer zijn weg te denken uit onze zorginstellingen, zoals ziekenhuizen. Denk bijvoorbeeld aan de audiovisuele inrichting van een recreatiezaal, vergaderzaal of auditorium, een kabelkrantsysteem, een bezoekersinformatiesysteem bij de receptie of grootbeeldprojectie om gezamenlijk films of sportwedstrijden te bekijken.

Speciaal voor veelal multifunctionele recreatiezalen hebben wij oplossingen die uitblinken in veelzijdigheid én die eenvoudig zijn te bedienen. Uiteraard voorzien van een uitstekend geluid, want dit is onmisbaar voor bijvoorbeeld lezingen of bingo-avonden.

Om bezoekers en personeel optimaal te informeren, levert MVIE hoogwaardige informatiesystemen. Bovendien kunt u bewoners en bezoekers met behulp van gebruiksvriendelijke software eenvoudig op de hoogte houden van praktische en actuele zaken, zoals de activiteitenkalender of het weerbericht.

Via aanwezige kabeltelevisienetten kan de informatie bovendien overal binnen de instelling haar weg vinden. Speciaal voor doven en slechthorenden ontwerpen en installeren wij eveneens beproefde ringleidingsystemen. Op dit gebied zijn we toonaangevend in Nederland.

Beeld

Beeld is van essentieel belang om de informatieoverdracht van uw presentatie goed te laten verlopen. Een balans tussen mondelinge uitwisseling van kennis en visuele ondersteuning zijn hierbij ideaal. Uw presentatie komt beter tot zijn recht als u gebruik maakt van projectieschermen, videowalls of displays. Wij verzorgen oplossingen voor binnen en buiten.

 

Narrowcasting

Via narrowcasting kunt u essentiële informatie op een toegankelijke manier delen met uw doelgroep. U kunt uw boodschap afstemmen op de waarden, voorkeuren of demografische kenmerken van het door u beoogde publiek. Narrowcasting is waardevol omdat u uw informatie zo gericht op de juiste tijd en plaats aan uw bezoekers presenteert.

 

Videoconferentie

Videoconferenties maken het mogelijk met uw klanten of werknemers te converseren zonder dat zij fysiek aanwezig hoeven te zijn. Dit kan live, met beeld en geluid. Bovendien bespaart u op reiskosten, verhoogt u de productiviteit en geniet u een grotere loyaliteit van uw klanten doordat u zo altijd bereikbaar bent en eerder een relatie opbouwt.

 

Meer weten over onze oplossingen voor zorginstellingen?