24-06-2019 

Als BOSE® Pro geautoriseerde dealer krijgt MVIE steeds vaker de vraag het oude analoge BOSE Digicall besturingssysteem en het digitale BOSE AMS-8 op- en omroepsysteem te vervangen.

Zowel Digicall als AMS-8 zijn beide als systeem niet meer leverbaar.

BOSE Digicall
We zien dat er veel ‘analoge’ Digicall systemen worden vervangen voor digitale ESP systemen, welke een uitermate verbeterde geluidskwaliteit en bedieningsgemak garanderen. In de meeste gevallen moet hiervoor de bekabeling van de wandregelaars worden aangepast, versterkers en luidsprekers kunnen desgewenst worden hergebruikt (indien de technische staat dit toelaat uiteraard).

BOSE AMS-8
Van het AMS-8 systeem zijn nog maar beperkt service onderdelen beschikbaar. Huidige input modules van het AMS-8 systeem kunnen worden hergebruikt aangezien deze probleemloos gecombineerd kunnen worden met de Bose ControlSpace ESP systemen. De komende tijd verwacht MVIE op het gebied van service en onderhoud u nog te kunnen voorzien, echter wanneer u als eindgebruiker aangepaste wensen heeft welke niet met het aanwezige AMS-8 systeem kunnen worden gerealiseerd, maken wij graag een afspraak met u voor een verder advies.


Share This